Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ διοργανώνει Σεμινάριο με τίτλο “Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ – Η Κορυφαία Δεξιότητα σε κάθε Διαμεσολαβητή”.

Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στις 8, 9 και 10 Μαΐου 2014, στους επί της οδού Αχαιού 16, Κολωνάκι χώρους του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (EPLO).

Εισηγητής θα είναι ο κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, το κόστος συμμετοχής 320 ευρώ και η διάρκεια του 18 ώρες. Την Πέμπτη 8 και  την Παρασκευή 9 Μαΐου, θα διαρκέσει από τις 5μμ μέχρι τις10 μμ, ενώ το Σάββατο 10 Μαΐου από τις 10 πμ μέχρι τις 6μμ.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για διαπραγματεύσεις που ενδιαφέρουν τους διαμεσολαβητές. Περιλαμβάνει ασκήσεις και προσομοιώσεις και εκπαιδευτικά DVD, καθώς και το DVD του μοντέλου win -win του Harvard, με τους ίδιους τους δημιουργούς του να εξηγούν και να συμμετέχουν σε διαπραγματεύσεις διαμεσολάβησης win-win.

Κατωτέρω παρατίθενται συνοπτική παρουσίαση της ύλης που θα διδαχθεί, καθώς και συνοπτικό επίσης βιογραφικό σημείωμα του κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.