Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση – 3.2.2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ»

ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σύμφωνα με τον Νόμο και το άρθρο 7 παρ. 4(α) του Καταστατικού, σας προσκαλούμε σε Γενική Συνέλευση των Ιδρυτικών και των Τακτικών Μελών της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ», εφ’ εξής η «ΕΝΩΣΗ», που θα συνέλθει διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, την 3η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή, στις 6:30 μμ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Aνάθεση σε ελεγκτή του ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων της ΕΝΩΣΗΣ για την χρήση 2021.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία κατά την πιο πάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με τον ίδιο τρόπο (διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM) και με την ίδια ημερήσια διάταξη, την 10η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 6:30 μ.μ. και εάν δεν υπάρξει απαρτία ούτε κατά την ως άνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με τον ίδιο τρόπο και πάλι και με την ίδια ημερήσια διάταξη την 20η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 6:30 μ.μ.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα ZOOM είναι ο εξής:

https://us06web.zoom.us/j/87982121272?pwd=d2tjcnVqZ1hOMmJtRFFORUZpbFFqZz09

Meeting ID: 879 8212 1272

Passcode: 362666

Σε περίπτωση επαναληπτικής συνεδρίασης, θα σας σταλεί ο σχετικός σύνδεσμος.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα προς την διάταξη του άρθρου 7 παρ. 2 του Καταστατικού, Ιδρυτικό η Τακτικό Μέλος, που κωλύεται να παραστεί αυτοπροσώπως, μπορεί να εξουσιοδοτήσει γραπτώς άλλο Ιδρυτικό ή Τακτικό Μέλος να παραστεί αντ’ αυτού και για λογαριασμό του στην Γενική Συνέλευση και ότι οι εξουσιοδοτήσεις πρέπει να αποσταλούν στο Διοικητικό Συμβούλιο τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το δε πρωτότυπο αυτών πρέπει να κατατεθεί στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης. Σημειώνεται ότι κάθε Ιδρυτικό ή Τακτικό Μέλος μπορεί να εκπροσωπεί μέχρι δύο (2) κατ’ ανώτατο όριο άλλα Ιδρυτικά ή Τακτικά Μέλη.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση.